4 Dagelijkse Essentials tegen droge handen

Of het nu komt door vaak je handen te wassen, droge lucht in huis of gewoon door een extreem gevoelige huid, droge handen geven de gehele dag door een onprettig gevoel. Bij Skinessence weten we maar al te goed hoe droge handen je dagelijkse activiteiten kunnen verstoren en plezier afneemt omdat je je eraan stoort. De juiste dagelijkse routine handverzorging helpt je hiervan af te komen.

Compagnie de Provence
VLOEIBARE MARSEILLE ZEEP
500ML LAVENDEL
SHOP NU >>

Handzeep met natuurlijke oliën

Om een goede dagelijkse hygiëne te behouden moet je regelmatig je handen wassen. Dit biedt veel voordelen voor onze gezondheid. Wanneer je niet de juiste handzeep gebruikt kan dit ervoor zorgen dat het je handen uitdroogt. Kies daarom voor een handzeep die bestaat uit 100% plantaardige oliën. Deze handzepen zijn namelijk zacht voor de huid en drogen de huid niet uit.

Compagnie de Provence
HANDCRÈME
100ML AMANDEL
SHOP NU >>

Handcrème verijkt met plantaardige oliën

Smeer je handen na het wassen altijd in met een handcrème die bestaat uit krachtige plantaardige ingrediënten voor een waanzinnig gehydrateerd effect. Een fantastische stijl en doeltreffende biologische ingrediënten zijn de combinatie voor de lijn Extra Pur van Compagnie de Provence. Deze handcrèmes verzorgen de handen niet alleen, ze geven ook een heerlijke geur waardoor het behandelen van de handen met deze crèmes een uiterst luxueuze ervaring wordt die serieuze handverzorgingsresultaten oplevert.

Tadè Méditerranée
HUIDOLIE
COSMOS NATURAL GECERTIFICEERD
SHOP NU >>

Masser je handen met een huidolie

Met deze biologische verzorgingsolie, gecertificeerd door COSMOS ORGANIC geef je de handen een eerlijke behandeling die een weldadige werking heeft op een droge huid. Een selectie van de essentiële verzorgingsmiddelen uit het Middellandse Zeegebied werkt als een fluweelzachte zalf op de handen. Als aanvulling op of vervanging van een crème. Met een verzorgingsolie blijft de huid goed gehydrateerd, krijgt ze de nodige energie en behoudt ze haar glans.

Marius Fabre
ATELIER DE MARIUS
HANDCRÈME VOOR EXTRA DROGE RUWE HUID
SHOP NU >>

Voor het echt zware werk

Marius Fabre
ATELIER DE MARIUS
ZWARTE ZEEPSCRUB MET GEMALEN OLIJFPITTEN
SHOP NU >>

Heb je een product gebruikt?
Laat ons dan weten wat je ervan vindt! Laat hieronder een reactie achter en deel jouw foto op Instagram met #skinessencewebshop.

0