Wanneer je last hebt van schilferige lippen dan is het heel fijn om deze abrikozen lip scrub te gebruiken om ze weer mooi en zacht te krijgen. Breng de lip scrub aan op natte lippen en masseer de lippen in een cirkelvormige bewegingen. De milde exfoliatie verwijdert schilfertjes en verhoogt de bloedsomloop in de lippen voor een vollere look. Spoel je lippen hierna af en breng een rijke lippenbalsem aan.

Ingrediënten
1 eetlepel suiker (wit, bruin of rietsuiker)
2 theelepels abrikozenpitolie
3 druppeltjes vanille extract

Benodigdheden
vijzel
schaaltje
eetlepel
theelepel
klein potje om in te bewaren

Zo maak je het
1. Doe een eetlepel suiker in een vijzel en maal kort om de suikerkristallen net iets fijner te maken. Het fijne suiker zocht voor een zachtere exfoliatie van de lippen.

2. Doe de fijngemalen suiker in een schaaltje en meng met de abrikozenpitolie.

3. Voeg hier de druppeltjes vanille extract aan toe en roer enkele minuten om ervoor te zorgen dat de vloeibare lipingrediënten alle suiker omhullen.
Je mag altijd nog wat extra abrikozenpitolie toevoegen wanneer je dit een fijnere structuur vind geven.

Gebruik wat je nodig hebt en bewaar de overige lip scrub in een klein luchtdicht potje.

Huydt staat voor echte natuurlijke verzorging en biedt een unieke reeks met natuurlijke cosmetica ingrediënten. Al duizenden jaren gebruiken mensen kruiden, oliën, boters en meer natuurlijke ingrediënten om de huid te genezen, te verzorgen en te voeden. We hebben huidverzorging bereid met kruiden, oliën en boters zoals we voedsel bereiden in de keuken, waarmee we ons eigen lichaam ondersteunen om een ​​sterke, gezonde en veerkrachtige huid te creëren. Pas in onze recente geschiedenis zijn we het contact met de natuur een beetje kwijtgeraakt, omdat kant en klare schoonheidsproducten ons leven vulden, veel beloftes maken en makkelijk verkrijgbaar zijn. Het is zo belangrijk om te weten dat je je huidverzorgingsroutine kunt vereenvoudigen en mooie resultaten kunt verkrijgen, met iets dat de natuur ons biedt, dat je zelf kunt laten groeien en vanuit je eigen voorraadkast kunt maken.

GA NAAR ALLE HUYDTPRODUCTEN >>

0