Aleppo Soap Co.

Aleppo Soap Co. specialiseert zich al meer dan 20 jaar in schoonheidsproducten gemaakt van olijfolie en laurierbesolie: de ingrediënten van Aleppo zeep. De zepen en de cosmetica worden op basis van natuurlijke ingrediënten ambachtelijk geproduceerd.
Aleppo Soap Co. ondersteunt de principes van fair-trade en onderhoudt intensieve contracten met boeren en lokale ambachtslieden, die rond Aleppo nog altijd in staat zijn de beroemde Aleppo zepen te produceren. Aleppo Soap Co. zet zich duurzaam in voor een rechtvaardige productieketen van Alep zeep.

Over de Aleppo zeep van Aleppo Soap Co.

De Aleppo is de laatste streek waar in de wereld nog de eeuwenoude traditie van de productie van Laurierzeep wordt voortgezet: sinds duizenden jaren wordt het verzepingsproces uitgevoerd in grote verwarmde vaten. De nobele grondstoffen, olijfolie en de laurierbesolie, geven aan de Aleppo zeep zijn waardevolle cosmetische eigenschappen.
Ieder jaar, van november tot maar vindt hetzelfde onveranderlijk ritueel plaats: de olijfolie wordt gemengd met zeezouten verwarmd in grote vaten, waarin na enige de groene zeepmassa ontstaat. Hierna vindt de voor Aleppo specifieke toevoeging van de natuurlijke olie van de laurierbes plaats. De zeepmassa wordt uitgegoten op een vlakke vloer, na afkoeling en harding gesneden in blokken, waarna een verdere natuurlijk droging nodig is van 9 maanden in de open lucht. Zo ontstaat de onmiskenbare Aleppo zeep: een donkere zeephuid met een relatief zacht groen hart.

Aleppo zeep en Aleppo zeep producten zijn duurzaam en economisch in het gebruik. Deze ecologisch zepen zijn bijzonder rijk aan verzadigde vetzuren , antioxidanten en vitaminen.
Aleppo zeep bevat geen parabenen, laureth sulfaat, PEG, EDTA of andere synthetische toevoegingen. Bij Aleppo zeep worden maar twee ingrediënten verzeept: olijfolie en laurierbesolie. Dat is de kracht van deze zeep
Volledig biologisch afbreekbaar respecteert Aleppo zeep ons leefmilieu. Zonder allergenen, van een ongekende zachtheid, en toch effectief reinigend, is Aleppo zeep ultiem geschikt voor het gezicht en het hele lichaam. De cosmetische waarde van de olijfolie en de laurierbesolie zorgen voor de noodzakelijke hydratering (vochtinbrengende werking) en bescherming van de huid. Hoe hoger de concentratie van de laurierbesolie in de zeep, des te hoger de verzorgende kwaliteit voor de gevoelige huid!

Het Aleppo Soap Co. Assortiment

natuurlijk de mooiste Aleppo zepen met verschillende percentages laurierbesolie. Deze zepen worden nog altijd in Syrië gemaakt
Aleppo scheerzeep en Aluinsteen, een natuurlijk deodorant die al eeuwen word gebruikt, in vaste vorm (bijvoorbeeld als stick) of opgelost in water. Hiermee bent u 24 uur verzekerd fris!
badzout, uit de zoutmeren van Palmyre (Syrië) voor een weldadige en inspirerende badervaring.
de cosmetica, op basis van een minimaal aantal ingrediënten en zoveel als mogelijk van natuurlijke oorsprong, geparfumeerd met Roos, Sinaasappelbloesem of Jasmijn
douchegel, massage olie, talkpoeder en rozen- sinaasappelwater geparfumeerd met de exotische geuren uit de Oriënt, Aleppo shampoo…
accessoires : puimsteen, hamam linnengoed, scrubhandshoenen, zeephouders/doosjes

® Tampon Aleppo Soap - www.skinessence.nl
Aleppo Soap Co - Allepo zeep uit Syrie
Voordelig Duo Aleppo Zwarte Zeep van Aleppo Soap Co - SkinEssence.nl
0