Arganolie kopen

BIOLOGISCHE GECERTIFICEERDE ARGANOLIE

Dit vloeibare ‘Marokkaanse goud’ van de Arganboom zorgt voor een stralende huid en glanzend haar. De plantaardige Arganolie is rijk aan vitamine E, antioxidanten en onverzadigde vetzuren. Een veelzijdige, zeldzame olie met een heilzame
werking die het huidverouderingsproces tegengaat en zorgt voor gezond haar.

Een eeuwenoud ingrediënt voor schoonheid Arganolie wordt gewonnen uit de vruchten van de Arganboom, in de oudheid de ‘boom van schoonheid’ genoemd. U komt de Arganboom alleen tegen in het zuiden van Marokko. Daar produceren coöperaties van Berbervrouwen de Arganolie en zorgen voor het behoud van de bedreigde Arganboom. Zo kunnen zij zelfstandig hun gezinnen onderhouden en een maatschappelijke positie verwerven. De vrouwen oogsten de vruchten handmatig en verwijderen de pitten die boordevol arganolie zitten. Dit arbeidsintensieve proces levert een zuiver en natuurlijk product op waarvan u als consument de vruchten plukt.

Voor uw huid Uw huid is uw visitekaartje. Met een mooie stralende huid ziet u er aantrekkelijker en gezonder uit. Door invloeden van buitenaf en make-up heeft uw huid echter veel te verduren. Ook laat de tijd zijn sporen achter. Niets aan te doen? Toch wel! Arganolie biedt tegenwicht aan deze invloeden. Niet voor niets hebben Oosterse vrouwen tot op hoge leeftijd een jeugdige uitstraling.

De cosmetische Arganolie heeft van nature een hele hoge dosering antioxidanten, met name vitamine E. Dit ondersteunt de celvernieuwing en draagt zo bij in de strijd tegen huidveroudering. Doordat de Arganolie zeer fijn van structuur is en niet vet aanvoelt, is het geschikt voor gezicht en lichaam. U hoeft niet bang hoeft te zijn voor verstopte poriën. De olie trekt vrijwel direct in, hydrateert en laat een soepele zachte huid achter. In het winterseizoen zorgt de olie ervoor dat uw huid beter beschermd is tegen de koude en in de zomer beschermt de olie uw huid tegen uitdroging door de zon.

Gebruik de olie voor uw gezicht als dag- en nachtcrème, zelfs rond de huid van uw ogen en uw lippen. Pas de olie ook toe tijdens de douche of in het bad door enkele druppels aan uw douchegel of uw badzout toe te voegen.

Effectief bij huidaandoeningen Arganolie herstelt striae en verlicht klachten bij eczeem, acne en psoriasis. De werking van de olie geeft uw huid meer elasticiteit en weerstand.

Voor uw haar Arganolie is bijzonder effectief bij de behandeling van droog en pluizig haar. Het werkt bovendien verzorgend voor de droge en gevoelige hoofdhuid. Als uw hoofdhuid gezond is, dan is uw haar dat ook. Arganolie is een prachtig haarmasker. Verrijk uw shampoo met wat druppels Arganolie. U kunt ook enkele druppels gelijkmatig op de haren aanbrengen (niet op de haarwortel) voordat u gaat föhnen. De olie beschermt tevens tegen de invloeden van buitenaf zoals de zon. Uw haar glanst weer en voelt zijdezacht aan. Voor uw lippen: de olie bevat natuurlijke zonnefilters die UV straling tegengaan en uw lippen beschermen tegen uitdrogen en scheurtjes. Het voelt niet vet aan. Voor uw nagels: de olie helpt uw nagels, nagelriemen en uw handen op een natuurlijke wijze te herstellen en gezond te houden. Was uw handen in lauwwarm water, droog ze af en smeer daarna uw handen, de nagelriemen en uw nagels in met de olie.


Arganolie bestellen? Let dan op het volgende wil je Arganolie producten kopen

  • Is het biologische Arganolie? Zo ja, zijn alleen de ingrediënten biologisch of het hele productieproces?
  • Bestaat het product uit 100% arganolie of is er een percentage arganolie toegevoegd. De commeriële merken gebruiken vaak de vermelding arganolie op de verpakking, maar voegen slechts een miniem percentage arganolie toe aan het product.
  • Is het huidolie van koude of warme persing?
  • Is de dosering handig?

Marius Fabre

De Marius Fabre Arganolie is biologische gecertificeerd en bestaat uit 100% arganolie (de arganolie is niet aangelengd met andere goedkopere oliën). De Arganolie is van hoge kwaliteit en is verpakt in een luxe doorzichtig glazen flesje. De mooie kartonnen verpakking en het charmante flesje maken van deze olie ook tot het meest geschikte cadeauartikel, ook voor jezelf. Een arganolie van de hoogste kwaliteit!Producten verrijkt met Arganolie

Deze merken zijn voor cosmetisch gebruik op de huid in het gezicht, op het haar en op de nagels.

Hier vind je onze zepen en cosmetische producten die verrijkt zijn met arganolie.


0