Neem af en toe even de tijd om volledig te ontspannen in een fijn bad. Vul een badkuip met warm stomend water en voeg hier jouw homemade badzout aan toe. De geur van de lavendel brengt je weer helemaal tot rust en het dode zeezout dat rijk is aan magnesium, natrium en calcium verbeterd de conditie van de huid.

Ingrediënten
RECEPT VOOR 250GR
250gr dode zeezout
1 eetlepel amandelolie
15 druppels lavendel essentiële olie

Benodigdheden
glazen kom
spatel
eetlepel
glazen afsluitbare pot

Zo maak je het
1. Meng het dode zeezout en de amandelolie in een glazen kom.

 

2. Voeg hier de druppels essentiële olie aan toe en roer door zodat alles goed gemengd is. Je kunt er als je het leuk vindt staan nog wat lavendelbloemetjes toevoegen aan het badzout.

3. Laat het mengsel een paar uur staan om te drogen.

4. Zodra het badzout mooi is opgedroogd giet je het in een glazen afsluitbare pot.

 

Hoe te gebruiken
Wanneer je het badzout gaat gebruiken laat je een bad vollopen met warm stomend water. Schep twee volle eetlepels van het badzout in het bad en geniet van de ontspannende werking op je lichaam en geest.

Huydt staat voor echte natuurlijke verzorging en biedt een unieke reeks met natuurlijke cosmetica ingrediënten. Al duizenden jaren gebruiken mensen kruiden, oliën, boters en meer natuurlijke ingrediënten om de huid te genezen, te verzorgen en te voeden. We hebben huidverzorging bereid met kruiden, oliën en boters zoals we voedsel bereiden in de keuken, waarmee we ons eigen lichaam ondersteunen om een ​​sterke, gezonde en veerkrachtige huid te creëren. Pas in onze recente geschiedenis zijn we het contact met de natuur een beetje kwijtgeraakt, omdat kant en klare schoonheidsproducten ons leven vulden, veel beloftes maken en makkelijk verkrijgbaar zijn. Het is zo belangrijk om te weten dat je je huidverzorgingsroutine kunt vereenvoudigen en mooie resultaten kunt verkrijgen, met iets dat de natuur ons biedt, dat je zelf kunt laten groeien en vanuit je eigen voorraadkast kunt maken.

GA NAAR ALLE HUYDTPRODUCTEN >>

0