9.4
10

Prima webshop. Koop hier regelmatig zeepblokken.

Al een paar jaar gebruik ik Aleppo zeep dagelijks tijdens het wassen van mijn lichaam en haar. Het voelt heerlijk zacht en het fijne is dat een zeepblok heel lang mee gaat. Ook maak ik wasmiddel van aleppozeep voor de bonte was en Marseille zeep voor de witte was. Al met al een goede aanrader! Het recept voor wasmiddel is heel eenvoudig: 80 gram geraspte zeep in 5 liter water aan de kook brengen. Per wasbeurt ongeveer 100ml gebruiken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ter Apel - 8 januari 2022
10

Perfecte service en snelle levering. TOP

Top
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Capelle aan den IJssel - 8 januari 2022
10

Heerlijke producten

Ik kom hier elke keer weer terug.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Houten - 7 januari 2022
10

Top!

Kwaliteit, prijs, contact, bezorging een dikke 10!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal - 7 januari 2022
6

Producten prima, bezorging DHL prut

De geleverde producten zijn prima. Maar de bezorging door DHL vind ik niks… Post.nl doet dat sneller en heeft betere melding wanneer er bezorgd wordt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rijswijk - 3 januari 2022
10

Top assortiment voor de zeepliefhebber, snelle levering

Top assortiment voor de zeepliefhebber, snelle levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwerkerk aan den IJssel - 2 januari 2022
7

Ervaring

Heb deze bestelling net binnen. Ik mag graag dit soort producten.gebruiken. Ik kan nog geen 5 sterren geven omdat Ik deze voor mij nieuwe producten nog niet voldoende heb gebruikt, echter zeer goed gevoel hierover
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kalmthout - 30 december 2021
9

Je wordt altijd prima op de hoogte gehouden omtrent je bestelling.

Nadat je een bestelling plaatst volgt er altijd vlot een bevestiging van de bestelling. Mocht het product echter niet op voorraad zijn dat laten ze dat altijd vlot weten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beilen - 5 december 2021
10

Prachtige producten, goede service

Prachtige producten, goede service. Ik koop er erg graag Marius Fabre zeep. Deze zwarte zeep is een fijn ‘huisschoonmaakmiddel’, de groenige zeep voor lichaam en de witte voor de was. Super kwaliteit én duurzaam. Er was een product sneller kapot gegaan dan verwacht mag worden, waarna er vlot een nieuw exemplaar opgestuurd werd. Snelle levering.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oranjewoud - 1 december 2021
10

Heerlijke producten en goede services

Website werkt heel praktisch, bezorging gaat vlot en netjes. Heel blij mee, alles voor mezelf en voor de kerstcadeaus weer in huis.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 30 november 2021
4

Er is geen rekening gehoude met de houdbaarheidsdatum.

De abrikozenpitolie waarvan ik 2 flesjes had besteld hebben een tht datum tot 1 december 2021. 20 november zijn zij bij mij bezorgd. Niet zorgvuldig van Skinessence.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Rhenen - 29 november 2021
10

Snel snelle service!

Snel geleverd en mooie producten!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 22 november 2021
8

Perfecte producten

Perfecte producten, DHL levering was weer but. Jammer
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Capelle aan den Ijssel - 22 november 2021
10

Top

Snelle en correcte leverig van bestelde gpederen en prima van kwaliteit.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Mijnsheerenland - 22 november 2021
10

Keurig volgens afspraak geleverd.

Goed.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Westervoort - 19 november 2021
9,4 664 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 weken geleden
0