9.4
8

Uitstekende producten, goede service.

Het enige punt dat ik wil opmerken is wellicht een idee om klanten een email te sturen als de levering vertraagd is doordat een product niet op voorraad is.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sliedrecht - 16 juni 2021
10

Prima ik ben zeer tevreden

FIJNE producten, goede levering goed verpakt
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Assen - 5 juni 2021
10

Uitstekende snelle service

Goede producten, snelle levering en wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelling. Tevreden over de geleverde producten
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oosterzee - 26 mei 2021
10

Pure producten

De zwarte zeep en olie goede kwaliteit. De gezichtsreiniger en gezichtscrème zacht en voedend voor de huid.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- St.Hippolyte, France - 17 mei 2021
10

prima service en mooi aanbod

Savon d'Alep, Fleur de Jasmin is reeds jaren onze favoriet in onze B&B.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gent - 14 mei 2021
9

goede service en problemen met de koerier super opgelost

Mijn zending was "kwijt" bij de koerier en dit is efficiënt en snel opgelost door de bestelling nogmaals te versturen naar een pick up point.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leusden - 10 mei 2021
10

Goed en vriendelijk geholpen.

Goed en vriendelijk geholpen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 8 mei 2021
10

Snel en netjes verzorgd

Makkelijk te bestellen De producten zijn snel geleverd Keurig verzorgd op de stoep bij je thuis in enkele klikken
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 7 mei 2021
10

uitstekend aan de telefoon geholpen. Rob is geloof ik zijn naam

De eerste bezorging ging niet goed bij DHL. Een praktische oplossing gevonden en vandaag heb ik de zending in ontvangst kunnen nemen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 5 mei 2021
8

Prima en snelle levering!

Heerlijke huidvriendelijke shampoo & zeep.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 3 mei 2021
10

supersnelle, goede levering van mooie producten

heerlijke producten, hoewel ik wel moet wennen aan de geur van de zwarte zeep. maar hij maakt goed schoon en daar gaat het om
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Steenwijk - 2 mei 2021
8

Mooie producten

Mooie producten, wel jammer dat een aantal producten niet meer leverbaar zijn.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 30 april 2021
10

Goede verzorgende producten!

Fijne producten voor mijn gevoelige huid.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Steenwijk - 30 april 2021
10

Punctueel, verzorgd en snelle levering.

Na een eerdere wat mindere ervaring, die betrekking had op de levering (beschadigd en pompjes dus onbruikbaar), is dit een hele verbetering. De kwaliteit van de artikelen spreken voor zich, ik ben er erg tevreden over.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maassluis - 26 april 2021
10

Snel geleverd

Goede service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amersfoort - 26 april 2021
9,4 626 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
0