9.4
10

Kwaliteit

Fijne producten en goede organisatie
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kapelle - 13 april 2021
7

Tevreden

Klein puntje is dat de deodorant sticks erg stroef zijn en niet erg prettig zijn aan toebrengen Wat ik erg jammer vind want alle geuren zijn heerlijk De zwarte zeep is erg goed .ook de sponzen zijn prettig Bij de bestelling kreeg ik een stuk Marseille zeep hartelijk dank voor dat altijd makkelijk voor vlekken in tapijt of kleding
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 2 april 2021
9

supersnelle en correcte levering van oa mijn favoriete product zwarte zeep van Marius Fabre

altijd al goede ervaring
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zoersel - 1 april 2021
8

Prima

Als ik niet gestalkt werd om een beoordeling te geven had ik 5 sterren gegeven...
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dh - 30 maart 2021
10

Alles in orde

Zeep was zoals te verwachten obv olijfolie. Heel lekker geurtje. Luffa-spons ook heel goed maar ik weet niet hoe je die moet onderhouden na gebruik. Misschien een tip?
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Willebroek - 28 maart 2021
10

Prima service

De bestellingen worden altijd snel en correct uitgevoerd. Het contact met de klantendienst verloopt heel vlot en vriendelijk als er vragen zijn.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ravels - 27 maart 2021
7

Goede producten

Goede producten maar wel een beschadigd verpakking bij het uitpakken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 25 maart 2021
10

Snelle en uitstekende service

Aanrader
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 24 maart 2021
10

Perfecte producten en bezorging

Zoals je kan zien op hun site is het assortiment zeer uitgebreid je kan uit van alles kiezen wat goed is voor je huid en de aarde . Wat ik persoonlijk erg prettig vind is dat als ze iets voor je nabestellen zijn niet twee losse pakketjes sturen maar een paar dagen later alles tegelijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Uden - 21 maart 2021
10

Hele snelle levering!

S’avonds besteld, dag erna al geleverd! Super!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Landgraaf - 20 maart 2021
10

Geweldig

Geweldige producten en een super service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 18 maart 2021
10

Kwaliteitsprodukten

Veel keuze uit mooie betrouwbare Franse produkten die nergens in een winkel te koop zijn.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 17 maart 2021
10

Prima winkel met snelle verzending.

Fijne producten, goede informatie en snelle verzending.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Breskens - 14 maart 2021
10

Prima , levering in orde en snel

Ik gebruik de.producten van Marius Fabre ivm. Diabetes en ben blij dat ik ze er kan kopen .
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven - 9 maart 2021
8

Supersnelle levering

De zepen heb ik gekocht vanwege huidproblemen, resultaten zie ik op lange termijn,denk ik. Afwachten nog.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - 8 maart 2021
9,4 609 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
0