9.4
10

Uitstekend,

Niet alle. Producten op voorraad toch binnen paar dagen geleverd. Daarnaast kwaliteits producten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kapelle - 22 augustus 2022
8

Snelle levering

Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je order.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Made - 16 augustus 2022
10

Prima

Alles oké
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oosterbeek - 3 augustus 2022
1

Geen enkele reactie

Aangezien ik geen enkele reactie via mail en telefoon krijg dan maar via deze weg. Mij laatste bestelling staat al meer dan een maand op "In behandeling". Als niemand contact met mij opneemt zou ik de bestelling willen cancellen en mij geld terug gestort krijgen.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Amsterdam - 18 juli 2022
1

Geen levering, geen contact, geld weg!

Bijna een maand geleden iets besteld. Tot op heden niks ontvangen. Mail en telefoon worden niet beantwoord. Gevalletje helaas geld weg. Kun je het beter verbranden, heb je er nog warmte van.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Maassluis - 13 juli 2022
10

De volgende dag al bezorgd

De volgende dag al bezorgd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Frech - 11 juli 2022
10

Super

Goede producten die ook echt goed zijn.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kapelle - 22 juni 2022
8

Snelle levering, fijne produkten.

Voor vaderdag 3 fijne produkten van Marius Fabre besteld. Helaas was de Savon pate naturel grattant gaan lekken tijdens het vervoer en is ongeveer éénderde verloren gegaan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 19 juni 2022
6

tamelijk

echt een ellende wat transprot betreft. Alle dagen andere berichten
Zou je ons aanbevelen? Nee
- keerbergen - 15 juni 2022
9

Mooie producten, goede service

Snelle levering, duidelijke communicatie, mooie producten
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 9 mei 2022
10

Top

Goede en mooie producten. Snel geleverd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Elspeet - 9 mei 2022
8

goede ervaring met een kanttekening

over het algemeen heel goed, maar de laatste keer had ik 2 producten besteld en betaald. De bestelling werd niet afgeleverd. na een week of 2 /3 heb ik gebeld. daarbij bleek er 1 product nog niet leverbaar te zijn. In overleg is toen het wel voorradige artikel aan mij gestuurd en ontvangen. Ik ben van mening dat de achterliggende oorzaak van het niet-leveren met mij gecommuniceerd had moeten worden. toen ik eenmaal aan de bel trok is er adequaat gehandeld. Ik wacht nu nog op het tweede artikel, maar weet nu hoe het in elkaar steekt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voorschoten - 1 mei 2022
10

Snelle levering - goede producten

Producten pas kort in gebruik, maar tevreden over het resultaat.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kortgene - 28 april 2022
7

prima

prima
Zou je ons aanbevelen? Ja
- rotterdam - 16 april 2022
8

Fijne producten!

Goede informatie over verzending op een wat merkwaardige brief van Elske na,waarin staat dat ik een nabestelling heb geplaatst waardoor de zending later komt,dat is niet zo. Verder super fijne producten,netjes verpakt,alles oké.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ruurlo - 16 april 2022
9,4 690 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 maand geleden
0