9,4 575 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 maand geleden
9.4
10

Top service!

Snelle en accurate levering; topproducten!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Balen - 14 september 2020
10

Topservice!

Wij werden op de hoogte gesteld van een backorder voor de door ons bestelde producten. Desondanks snelle levering. Top!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kalmthout - 7 september 2020
10

Top producten .

Keurig ingepakt ,vlotte levering en een extra toegevoegd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vorden - 1 september 2020
9

aardige, vlotte, correcte en klantvriendelijke klantenservice, goede producten

Ik schaf via deze website altijd zeep van Marius Fabre aan, mijn inziens de beste zeep. Pakketjes worden met zorg ingepakt. Ze verzenden vlot en hebben een vriendelijke, coulante klantenservice.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oranjewoud - 25 augustus 2020
10

Prima

Niets te wensen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 9 augustus 2020
10

Uitstekend

Vlotte en correcte service. Producten van uitstekende kwaliteit.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Balen - 9 augustus 2020
10

Olijfzeep voor de honden gebruikt. Top !!!

Ik ben fan van de olijfzeep ! Super zeep op hondenvacht.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hengelo - 7 augustus 2020
10

Very happy with the products

Delivery was super fast, all products meet the description and expectation. Will definitely order again, when products are finished.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voorburg - 5 augustus 2020
10

Prima ervaring. Snelle levering

Communicatie per mail is prima verlopen. Snelle levering en product voldoet aan de beschrijving
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Berlicum - 2 augustus 2020
10

Prima

Goede producten, vlotte levering, overzichtelijke website
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kapelle - 28 juli 2020
10

Mooie selectie aan producten en excellente service

Heel vlotte aankoop en snelle levering van mooie producten
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gent - 28 juli 2020
10

Positieve kennismaking

Voor de eerste keer hier een bestelling geplaatst. Alles naar wens en dus voor herhaling vatbaar. Ik beoordeel een aankoop zelden met vijf sterren, maar hier zie ik geen reden om de hoogste score niet te geven.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gentbrugge - 26 juli 2020
8

Snel en correct zowel voor levering als voor reactie op achteraf

Site duidelijk, snelle levering. Vraag over een klein probleem met een product werd duidelijk en snel beantwoord. Men gaf voorstel tot oplossing, die eveneens snel geregeld werd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oost-Vlaanderen - 25 juli 2020
10

Hoogwaardige en authentieke producten, uitmuntende service.

Website geeft uitgebreide info [wel kleine onduidelijkheid, maar dit tgv. foutieve omschrijving door de leverancier]. Hoogwaardige en unieke producten [Aleppo-zeep]. Uitgebreide communicatie en prima levering [& mooie cadeau’s], i.e. uitmuntende service.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leiden - 11 juli 2020
6

Mooie producten, onvoldoende communicatie.

N.a.v. onduidelijkheden op de site een bestelling gedaan met een artikel dat niet op voorraad was. De vraag die ik daarover gesteld heb is nog altijd niet beantwoord. De bestelling heb ik inmiddels wel ontvangen. En de producten zien er heel goed uit. Ben er heel blij mee.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 9 juli 2020
10

De producten en levering zijn correct.

De producten zijn van goede kwaliteit. De levering was snel en correct.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Merelbeke - 28 juni 2020
6

Veel keuze ,netjes verpakt

Veel keuze,netjes verpakt en snel geleverd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beverwijk - 21 juni 2020
10

Snel geleverd, keurig verpakt!

Snel geleverd, keurig verpakt!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwerkerk aan den IJssel - 20 juni 2020
9

Goede service, goede producten

Er was een product niet in voorraad. Dat werd onmiddellijk gecommuniceerd. Dan kan je als milieubewust mens kiezen om te wachten zodat alles in één pakket kan verstuurd worden. Goede producten en prima levering. Toch alles binnen enkele dagen thuis ontvangen. Prima. Bedankt en tot ziens eens. Karin
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Moorslede - 8 juni 2020
10

Heel goed.

Reageer snel en goede service.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Bosch - 8 juni 2020
575 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
0