fbpx
9,4 552 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
9.4
9

De vloeibare handzepen maken het zo broodnodige handen wassen elke keer tot een feestje!

Ik ben echt een fan! Een aantal vloeibare handzepen gekocht en ik ben zeer tevreden. Ruikt verrukkelijk en mijn handen drogen niet uit. En .... zuinig in gebruik. Ook het bestellen en de levering gaan snel en eenvoudig. Het kost een paar centen, maar dan heb je ook wat!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rozema - 21 mei 2020
10

Super

Volledig tevreden. Snel en vriendelijk
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Antwerpen - 16 mei 2020
8

Mooie website, snelle levering

Na het zien van Floortje blijft hier besloten om zelf wasmiddel te gaan maken omdat het minder belastend is voor het milieu. Ik kwam op Skinessence uit waar ik zeep van Marius Fabre heb besteld. Mooie website waar ik zeker nog meer ideeën op ga doen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nederweert-Eind - 9 mei 2020
9

Super fijn produkt

Het is fijne zeep zonder parfum en conserveringsmiddel
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Veenendaal - 8 mei 2020
10

Heel correct, snelle reactie op een mail en dank vr de attentie.

100% positief
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sint-Eloois-Vijve - 29 april 2020
10

Vlotte bestelling, correcte opvolging.

Bestelling ging vlot, correcte en vlotte opvolging in verband met verzending en levering ondanks coronacrisis: vertraging bij levering werd goed gecommuniceerd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Aalter - 25 april 2020
10

Overzichtelijke website & snel geleverd

Toevallig op deze site beland na het zoeken van mijn lievelingszeep die ik op vakantie in Frankrijk gekocht had. Wat ben ik blij met deze ontdekking ! Mooie website : netjes en overzichtelijk. Supersnel geleverd. Helemaal verkocht. Ik blijf zeker klant.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hasselt - 22 april 2020
10

Prachtige vormgeving voor een ongelooflijk goed en mooi product

Op de Pure Markt in Amsterdam, al een hele tijd geleden (2019?), kreeg ik een proefmonstertje (naast dat ik twee gezichtswatertjes had gekocht, ze zijn nog niet op, zo speciaal vind ik die geuren) van de Olivia Bodymilk en was daar wèg van! Nu pas in de gelegenheid geweest om het te bestellen via Internet met nog een lavendel shampoo. Dat ik deze producten niet eerder heb ontdekt!!! Ik vind ze geweldig en ga zeker nog meer bij jullie bestellen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 21 april 2020
10

Uitstekend

Efficiënt en goede informatieve website
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kapelle - 21 april 2020
9

Top ervaring!

bestellen ging vlot, levering nog vlotter
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Mechelen - 16 april 2020
10

Heerlijk product besteld.

Kom hier vaker terug
Zou je ons aanbevelen? Ja
- IJzendoorn - 14 april 2020
10

goede kwaliteit!

de vloeibare zeep Marseille is heerlijk zacht en heeft verder een neutrale geur. Ik heb de zeep ook naar mijn moeder verstuurd die in België woont. Zij kreeg het de volgende dag al. De levering is snel en zorgvuldig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 14 april 2020
10

Fijne producten, vlotte service

Skinessence heeft een fijn assortiment producten. Heb heerlijke handzeep en handcrème besteld van La Compagnie de Provence. 's Avonds besteld en het was de volgende dag al in huis! Niet verwacht met de door mij verwachte drukte en daardoor langere bezorgtijd in tijden van Coronavirus, maar wel heel fijn! Hartelijk dank!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maurik - 7 april 2020
10

Snelle levering, goede service

Zelfs in Corona-tijden zeer snelle levering naar België. Bestelling was helaas beschadigd door transport, maar na een mailtje de dag erna de producten ok geleverd. Top service!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Peer - 4 april 2020
9

Zeer ruim aanbod, ook van bijzondere producten, gemakkelijke bestelling en vlotte verzending.

Zeer gemakkelijk en, ook in deze coronatijden, zeer vlotte verzending.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Naulaerts - 1 april 2020
10

snelle levering

snelle levering, goed mailcontact bij vragen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- herkenbosch - 31 maart 2020
8

Goed

Goed, levering duurde iets langer ivm Coronavirus.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kudelstaart - 30 maart 2020
10

Kwaliteit en snelle levering

De producten zijn authentiek en topkwaliteit
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Barneveld - 30 maart 2020
10

perfecte service!

correcte en snelle levering; kwaliteitsproducten!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Balen - 23 maart 2020
10

Snelle levering goede kwaliteit artikelen

Website is goed opgezet en duidelijk. Fijne producten
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 23 maart 2020
552 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
0