9.4
10

Super

Goede producten die ook echt goed zijn.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kapelle - 22 juni 2022
8

Snelle levering, fijne produkten.

Voor vaderdag 3 fijne produkten van Marius Fabre besteld. Helaas was de Savon pate naturel grattant gaan lekken tijdens het vervoer en is ongeveer éénderde verloren gegaan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 19 juni 2022
6

tamelijk

echt een ellende wat transprot betreft. Alle dagen andere berichten
Zou je ons aanbevelen? Nee
- keerbergen - 15 juni 2022
9

Mooie producten, goede service

Snelle levering, duidelijke communicatie, mooie producten
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 9 mei 2022
10

Top

Goede en mooie producten. Snel geleverd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Elspeet - 9 mei 2022
8

goede ervaring met een kanttekening

over het algemeen heel goed, maar de laatste keer had ik 2 producten besteld en betaald. De bestelling werd niet afgeleverd. na een week of 2 /3 heb ik gebeld. daarbij bleek er 1 product nog niet leverbaar te zijn. In overleg is toen het wel voorradige artikel aan mij gestuurd en ontvangen. Ik ben van mening dat de achterliggende oorzaak van het niet-leveren met mij gecommuniceerd had moeten worden. toen ik eenmaal aan de bel trok is er adequaat gehandeld. Ik wacht nu nog op het tweede artikel, maar weet nu hoe het in elkaar steekt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voorschoten - 1 mei 2022
10

Snelle levering - goede producten

Producten pas kort in gebruik, maar tevreden over het resultaat.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kortgene - 28 april 2022
7

prima

prima
Zou je ons aanbevelen? Ja
- rotterdam - 16 april 2022
8

Fijne producten!

Goede informatie over verzending op een wat merkwaardige brief van Elske na,waarin staat dat ik een nabestelling heb geplaatst waardoor de zending later komt,dat is niet zo. Verder super fijne producten,netjes verpakt,alles oké.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ruurlo - 16 april 2022
10

Goede produkten

Snelle afwikkeling. Goede service. Goede produkten
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 8 april 2022
10

Prima

Skinessence is een top bedrijf , goede spullen nette levering , maar heel jammer dat de levering niet door Post Nl maar via DHL plaats vindt Dat is echt een hele slechte levering geen enkele ster waard!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Volendam - 3 april 2022
10

prima snelle levering en reactie op de mail

fijne mensen, goei service en zeer vriendelijk
Zou je ons aanbevelen? Ja
- hulst - 29 maart 2022
10

goede produkten

Ik heb voor het eerst hier een paar produkten gekocht, waaronder een grote pot vochtinbrengende creme. 100 % natuurlijk. Die bevalt uitstekend en ga hem zeker nog eens bestellen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 29 maart 2022
9

zeer goed

correcte leveringen-goede producten
Zou je ons aanbevelen? Ja
- MORTSEL - 26 maart 2022
10

Heel prettig aankopen doen bij dit bedrijf!!

Reeds meerdere malen spullen besteld bij Skinessence. En niet omdat het de eerste keer niet beviel ; - ) Mooie en goede producten. Nette levering en duidelijke, correcte communicatie. Mocht een product tijdelijk zijn uitverkocht, krijg je bericht over de nalevering, om die vervolgens een aantal dagen later keurig te mogen ontvangen! Graag tot een volgende keer!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- ALPHEN AAN DEN RIJN - 11 maart 2022
9,4 684 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
0