9,4 567 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
9.4
10

Prima ervaring. Snelle levering

Communicatie per mail is prima verlopen. Snelle levering en product voldoet aan de beschrijving
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Berlicum - 2 augustus 2020
10

Prima

Goede producten, vlotte levering, overzichtelijke website
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kapelle - 28 juli 2020
10

Mooie selectie aan producten en excellente service

Heel vlotte aankoop en snelle levering van mooie producten
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gent - 28 juli 2020
10

Positieve kennismaking

Voor de eerste keer hier een bestelling geplaatst. Alles naar wens en dus voor herhaling vatbaar. Ik beoordeel een aankoop zelden met vijf sterren, maar hier zie ik geen reden om de hoogste score niet te geven.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gentbrugge - 26 juli 2020
8

Snel en correct zowel voor levering als voor reactie op achteraf

Site duidelijk, snelle levering. Vraag over een klein probleem met een product werd duidelijk en snel beantwoord. Men gaf voorstel tot oplossing, die eveneens snel geregeld werd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oost-Vlaanderen - 25 juli 2020
10

Hoogwaardige en authentieke producten, uitmuntende service.

Website geeft uitgebreide info [wel kleine onduidelijkheid, maar dit tgv. foutieve omschrijving door de leverancier]. Hoogwaardige en unieke producten [Aleppo-zeep]. Uitgebreide communicatie en prima levering [& mooie cadeau’s], i.e. uitmuntende service.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leiden - 11 juli 2020
6

Mooie producten, onvoldoende communicatie.

N.a.v. onduidelijkheden op de site een bestelling gedaan met een artikel dat niet op voorraad was. De vraag die ik daarover gesteld heb is nog altijd niet beantwoord. De bestelling heb ik inmiddels wel ontvangen. En de producten zien er heel goed uit. Ben er heel blij mee.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 9 juli 2020
10

De producten en levering zijn correct.

De producten zijn van goede kwaliteit. De levering was snel en correct.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Merelbeke - 28 juni 2020
6

Veel keuze ,netjes verpakt

Veel keuze,netjes verpakt en snel geleverd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beverwijk - 21 juni 2020
10

Snel geleverd, keurig verpakt!

Snel geleverd, keurig verpakt!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwerkerk aan den IJssel - 20 juni 2020
9

Goede service, goede producten

Er was een product niet in voorraad. Dat werd onmiddellijk gecommuniceerd. Dan kan je als milieubewust mens kiezen om te wachten zodat alles in één pakket kan verstuurd worden. Goede producten en prima levering. Toch alles binnen enkele dagen thuis ontvangen. Prima. Bedankt en tot ziens eens. Karin
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Moorslede - 8 juni 2020
10

Heel goed.

Reageer snel en goede service.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Bosch - 8 juni 2020
10

Uitsluitend kwaliteit en service

Skinessence heeft alleen hoogwaardige producten en de service is uitmuntend.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Barneveld - 5 juni 2020
10

Prima aanbod en service

Bij mijn zoektocht naar puur en degelijk kwam ik bij Skinessence terecht. Sindsdien een vaste waarde voor de Aleppo zeep voor het lichaam, Marseille zeep als basis voor wasmiddel en zwarte zeep voor onderhoud. Eenvoud is een verrijking. Bij vragen naar verdwenen artikelen (bvb hammamdoeken) werd ik prima geholpen. Je voelt bij contact dat er mensen achter de online-machine zitten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gent - 30 mei 2020
10

fantastische handzeep van Marius Fabre

wat een ontdekking deze website met heerlijke en pure zeep. De pin parasol variant reinigt niet alleen heel goed, de heerlijke geur neemt je mee naar de Mediterranee en je handen drogen niet uit hoe vaak je zo ook wast. De zeep is niet goedkoop maar de kwaliteit is subliem dus zijn prijs helemaal waard. zuinig in gebruik ook. Snelle levering en goede communicatie en afhandeling via DM van IG
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Breda - 25 mei 2020
9

De vloeibare handzepen maken het zo broodnodige handen wassen elke keer tot een feestje!

Ik ben echt een fan! Een aantal vloeibare handzepen gekocht en ik ben zeer tevreden. Ruikt verrukkelijk en mijn handen drogen niet uit. En .... zuinig in gebruik. Ook het bestellen en de levering gaan snel en eenvoudig. Het kost een paar centen, maar dan heb je ook wat!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rozema - 21 mei 2020
10

Super

Volledig tevreden. Snel en vriendelijk
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Antwerpen - 16 mei 2020
8

Mooie website, snelle levering

Na het zien van Floortje blijft hier besloten om zelf wasmiddel te gaan maken omdat het minder belastend is voor het milieu. Ik kwam op Skinessence uit waar ik zeep van Marius Fabre heb besteld. Mooie website waar ik zeker nog meer ideeën op ga doen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nederweert-Eind - 9 mei 2020
9

Super fijn produkt

Het is fijne zeep zonder parfum en conserveringsmiddel
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Veenendaal - 8 mei 2020
10

Heel correct, snelle reactie op een mail en dank vr de attentie.

100% positief
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sint-Eloois-Vijve - 29 april 2020
567 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
0