Collines de Provence is nu al ruim 25 jaar geïnspireerd door de geuren van de unieke flora in de Haute-Provence: wilde irissen, verse vijgen, rozemarijn, jeneverbes, citroen verbena en eeuwige bloemen zoals lavendel en zonneroosje.

De dertig mannen en vrouwen bij Collines werken achter de schermen om de hoogste kwaliteit producten te brengen. Het ecosysteem rond Collines de Provence in Mane, Haute Provence is doordrongen van natuurlijke geuren. Dit vind je terug bij de leveranciers van grondstoffen, de ambachtslieden, glasblazers, borduurders en natuurlijk de twee parfumeurs-botanistes. Bij de handafwerking in het eigen atelier is iedereen gedreven door een passie voor excellentie en de hoogwaardige lokale materialen.

Accords Parfumés – een kleurrijke en elegante serie van plantaardige geurkaarsen en interieur parfums gebaseerd op de geuren en kleuren van de okergronden in de Provence

Secrets d’Armoire – Geurstokjes en interieur parfums voor de slaapkamer en de linnenkast in drie zachte geuren: Linen Flower, Cotton Cloud and Silk Feather.

De artisanale geurkaarsen van Collines de Provence zijn gemaakt van hoogwaardige plantaardige was met een 100% katoenen lont.

0