Je hebt je misschien wel eens afgevraagd: kan ik echt helpen onze planeet te redden door over te stappen van douchegel naar zeep? Wat zijn de voordelen van zeep in vergelijking met douchegel? Dit zijn de 3 goede redenen om over te stappen op zeep:

Een stuk zeep genereert minder afval en bespaart geld
In tegenstelling tot een fles douchegel, gebruikt zeep heel weinig of zelfs geen verpakking. Als je op zoek bent naar een afvalvrije levensstijl dan zal je de recyclebare verpakkingen zoals papier of karton erg waarderen. Wist je dat je met zeep 4 keer vaker kunt douchen dan met klassieke douchegel tegen dezelfde prijs. Overstappen naar een vast stuk zeep betekent dus dagelijkse besparingen en vermindering van afval.

Kiezen voor zeep gemaakt van 100% plantaardige oliën, zonder chemische toevoegingen, draagt ​​bij aan de bescherming van ons milieu
Plantaardige oliën zijn hernieuwbare grondstoffen. Het gebruik van zeep gemaakt van 100% plantaardige oliën zonder kleurstoffen en zonder chemische toevoegingen is een manier om stappen te ondernemen om onze planeet te beschermen en tegelijkertijd goed voor je huid te zorgen.

Stuk zeep gaat lang mee en heeft een zeer handige vorm
Voor stukzeep zoals Marseillezeep geldt geen houdbaarheidsdatum! Net als goede wijn, geldt ook voor zeep, hoe ouder de zeep, hoe beter deze is voor je huid!

0