Een gezonde huidflora is erg belangrijk om huidinfecties en ontstekingen te weren. Lavendel en kamille ondersteunen hierbij en beschermen je tegen irriterende en giftige stoffen. Gebruik het in de ochtend en in de avond op je gezicht en lichaam, zo geef je de huid een boost aan goede flora en ontspanning.

Ingrediënten
100ml water
10gr lavendelbloemetjes
18 druppels lavendel essentiële olie
18 druppels kamille essentiële olie
1 theelepel jojoba olie

 

Benodigdheden
waterkoker
schenkkan
zeefdoek
trechter
spray flesje

Zo maak je het
1. Breng het water aan de kook en laat dit daarna volledig afkoelen. Of gebruik gedistilleerd water.

 

2. Doe de lavendelbloemetjes in een schenkkan en giet hier het koude water bij. Laat dit een uur trekken.

 

3. Na een uur filter je de lavendelbloemetjes uit het water door deze door een koffiefilter, linnen zeefdoek of hele fijne zeef te schenken en uit te knijpen.

 

4. Giet het bloemenwater met behulp van een trechter in een spray flesje.
Doe hier de druppels essentiële olie en jojoba olie bij en sluit de fles af met een spray dop.

 

Voor gebruik, altijd de fles eerst even goed schudden om de olie en het water aan elkaar te laten binden.
Spray de mist over je hele huid, gezicht en lichaam, om deze te hydrateren en in balans te brengen. Je kunt het de hele dag door gebruiken.

 

Gebruik het ook eens als reiniger in de ochtend. Spray de mist rijkelijk over het gezicht en veeg daarna af met een zachte handdoek of een wattenschijfje. Het verwijderd de slaap en verfrist je huid.

Huydt staat voor echte natuurlijke verzorging en biedt een unieke reeks met natuurlijke cosmetica ingrediënten. Al duizenden jaren gebruiken mensen kruiden, oliën, boters en meer natuurlijke ingrediënten om de huid te genezen, te verzorgen en te voeden. We hebben huidverzorging bereid met kruiden, oliën en boters zoals we voedsel bereiden in de keuken, waarmee we ons eigen lichaam ondersteunen om een ​​sterke, gezonde en veerkrachtige huid te creëren. Pas in onze recente geschiedenis zijn we het contact met de natuur een beetje kwijtgeraakt, omdat kant en klare schoonheidsproducten ons leven vulden, veel beloftes maken en makkelijk verkrijgbaar zijn. Het is zo belangrijk om te weten dat je je huidverzorgingsroutine kunt vereenvoudigen en mooie resultaten kunt verkrijgen, met iets dat de natuur ons biedt, dat je zelf kunt laten groeien en vanuit je eigen voorraadkast kunt maken.

GA NAAR ALLE HUYDTPRODUCTEN >>

0