Het is niet vaak zo dat een paar druppeltjes al een enorm verschil maken, maar in het geval van dit Facial Serum van Uashmama gaat dat zeker wel op. Of je het nu in de ochtend of voor de nacht gebruik, wanneer je make-up wil dragen of liever een dag clean en basic gaat. Zelfs wanneer je al make-up draagt en je hebt een kleine boost nodig, gebruik een paar druppeltjes van dit serum en masseer het licht de huid in. Je huid krijgt direct een oppepper, ziet er beter uit en voelt beter aan, meer glow, voller en gladder. Ook op de lange termijn biedt dit fijne all-organic, super voedende serum alleen maar voordelen.

“Ook op de lange termijn biedt dit fijne all-organic, super voedende serum alleen maar voordelen.”

Verzorg je huid optimaal met een gezichtsserum, de geconcentreerde emulsie gebruik je in combinatie met je dag- of nachtcrème. Het hydrateert en voedt de huid in één keer, waardoor deze weer soepel, stralend en veerkrachtig wordt. De olie heeft een aromatische geur van olijfolie & bergamot. Gebruik niets anders dan pure, onverdunde botanische extracten en vermijd toxische ingrediënten die schadelijk zijn. Zo krijgt je huid wat hij nodig heeft, in krachtige concentraties. De aanwezigheid van aloë geeft een verfrissend, rustgevend en hydraterend effect, terwijl keratine, elastine, zijde-proteïnen, appelstamcellen en hyaluronaatnatrium anti-aging effecten hebben die helpen om je huid te herstellen, regenereren en te stimuleren.

De ultieme manier om de olie aan te brengen, is om het zachtjes in te masseren direct na het reinigen van je gezicht. Zo zal de huid het meteen ‘opdrinken’. Een vochtige huid is namelijk poreuzer, waardoor de olie gemakkelijker de huid binnendringt en een gezonde glans achterlaat. De olie kan ook aangebracht worden over je dagcrème, toner of andere huidverzorging om vocht in te sluiten.
Wanneer je huid super droog is, is het goed in lagen te werken. Breng eerst het serum aan, laat het een minuutje inwerken, vervolgens breng je er een dikkere crème of lotion overheen op aan. En zoals hierboven vermeld, kun je het ook over je make-up heen kloppen om aan het einde van de dag je huid een oppepper te geven en te doen herleven. De aromatische geur van olijfolie & bergamot geven je meteen een energieke boost van frisheid.

Kortom, dit is onze favoriete luxe verzorging, schoon voor de huid, niet-toxisch en organisch. Met elk druppeltje wordt de huid soepeler en de uitstraling zichtbaar gezonder een directe voeding en hydratatie die er dag na dag voor zorgt dat de huid steviger veerkrachtiger en soepeler aan zal voelen. Een puur herstelt van je hele look.

0