fbpx

HANDZEEP VERSUS DESINFECTERENDE GEL: WAT WERKT BETER?
Gezond
Op dit moment lijkt er maar één vraag belangrijk. Wat is de beste handhygiënemethode? Sommige mensen zeggen dat handen wassen met water en zeep beter is en anderen staan ​​in voor het gebruiken van een desinfecterend middel. Maar wat is nu de beste manier om je handen schoon te maken en jezelf te beschermen tegen ziektekiemen die je ziek kunnen maken?

Ontdek >>

5 PIJLERS VOOR BALANS IN JE LEVEN
Gezond
Een gelukkig leven, vol goede gezondheid, voldoening uit werk halen en genieten van je naasten. Dat is waar wij eigenlijk allemaal wel naartoe willen groeien. Maar hoe doe je dat nu? En vooral, hoe hou je dat vast. Om op een gezonde manier jouw doelen in het leven te behalen en balans tussen werk en privé te vinden zijn er vijf pijlers die de aandacht moeten krijgen. Fysiek, inkomsten, creativiteit, kennis en mindset.

Ontdek >>

DIT IS HET MOMENT OM TE RESETTEN: SLAAP UIT, HYDRATEER JE HUID EN VOED JE HAAR
Gezond
Op dit moment is het niet mogelijk de volledige controle te behouden over de situatie waar we in zitten. Wat we wel kunnen doen is goed zorgen voor elkaar en voor onszelf. Voor degenen onder ons die thuis zitten, is dit het moment om te resetten. Neem even de tijd om opnieuw in contact te komen met jezelf. Moedig ook anderen aan dit voor zichzelf te doen, heb even extra aandacht voor elkaar. Met deze routine richt je de aandacht weer helemaal op jouw fysieke en mentale gezondheid. Een stomend relax bad met enkel voedende ingrediënten eraan toegevoegd, neem nu de tijd om je huid eens volledig te exfoliëren en te behandelen met een reinigend maskers. Geef het haar een extra voedende behandeling met bijzondere natuurlijke haarolie.

Ontdek >>

WAT KAN JE DOEN OM TE VOORKOMEN DAT JE HET CORONAVIRUS OF EEN ANDER VIRUS OF GRIEP KRIJGT?
Gezond
De hele dag door kom je met bacteriën, virussen en andere ziekteverwekkers in aanraking. Via je handen kunnen deze op het voedsel terechtkomen en zo besmetting veroorzaken. Of omdat je met je handen aan je gezicht zit of met je vingers in je mond komt. Om alle virussen die griep of verkoudheid kunnen veroorzaken tegen te gaan, gelden dezelfde maatregelen. Was je handen regelmatig, hoest en nies in de binnenkant van je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes die je na gebruik weg gooit.

Ontdek >>

Meet op 9 parameters

O2 HEALTH VOOR HET ZUIVEREN VAN DE LUCHT
Gezond
O2Health is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in het monitoren en zuiveren van de lucht in zowel woon als werkomgevingen. In deze tijd van bewustwording over de luchtkwaliteit in onze leefomgeving is meten, weten en aanpakken het thema voor de komende jaren. O2Health heeft veel ervaring opgedaan door de luchtkwaliteit te verbeteren in ziekenhuizen, scholen en bedrijven. De technologieën die O2Health hierbij gebruikt zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van wetenschappelijk onderzoek naar de werking en effectiviteit van de producten.

GRATIS VERZENDING VANAF €25 IN NL l VOORKOM ZIEK WORDEN, WAS JE HANDEN MET ONZE HANDZEPEN

Got it!
X