fbpx

UASHMAMA PAPER BAGS BLOEMPOTTEN. PAST HELEMAAL BIJ DE BOTANISCHE TREND VAN NU
HUIS
De stijlvolle en duurzame paper bags van Uashmama zien we al een tijdje terug in het interieur. Ze zijn voor verschillende doeleinden te gebruiken zoals het opbergem van accessoires of keukenspulletjes. De papieren zakken zijn bovendien waterbestendig en super sterk, dus zeer geschikt om er ook eens een leuke plant in te zetten. Als plantenzak passen ze ontzettend goed bij de huidige botanische trend. Meer groen en duurzaam!

Ontdek >>

VOORJAARSSCHOONMAAK vierk

VOORJAARSSCHOONMAAK, STAP VOOR STAP SCHEMA. DE HINTS EN TIPS OM EEN HAALBAAR GROTE SCHOONMAAK SCHEMA TE MAKEN.
HUIS
De eerste zonnestralen schijnen binnen en daarom is het tijd voor de voorjaarsschoonmaak. Dit willen we wel graag planet & ecofriendly doen, en om je een beetje op weg te helpen geven wij je de hints & tips om een haalbaar schoonmaak schema te maken.

Ontdek >>

Marseille zeep van Marius Fabre - Pure Savon de Marseille

SAVON DE MARSEILLE INFO
HUIS
De Savon de Marseille zeep van Marius Fabre wordt al meer dan een eeuw gemaakt in de fabriek in Salon de Provence bij Marseille in Frankrijk. Marius Fabre hanteert een authentiek traditioneel productieproces van minimaal 10 dagen dat sinds 1688 bijna niet veranderd is. Alleen plantaardige oliën als grondstof: olijfolie voor de groenbruine zepen en in het geval van de witte zepen voor de was wordt palmolie gebruikt. Zonder geurstoffen, geen dierlijke vetten, zonder conserveringsmiddelen, zonder parabenen of andere toevoegingen. Pure Zuivere Zeep.

Ontdek >>

GRATIS VERZENDING VANAF €25 IN NL l VOORKOM ZIEK WORDEN, WAS JE HANDEN MET ONZE HANDZEPEN

Got it!
X