De amandel vanille lippenbalsem is een perfecte combinatie met de abrikozen lip scrub. Breng de lippenbalsem aan na het scrubben van de lippen. Het helpt ze te hydrateren en voorkomt dat ze uitdrogen. Breng meerdere keren per dag aan of indien nodig.

Ingrediënten
2 eetlepels mango boter
2 eetlepels kokosolie
1 theelepel amandel olie
1 eetlepel bijenwas (pastilles)
25 druppeltjes vanille essentiële olie

Benodigdheden
pan
warmtebestendige kom
spatel
eetlepel
theelepel
kleine potjes om in te bewaren

Zo maak je het
1. Vul de pan met een klein laagje water en zet deze op het vuur. Zet hier bovenop de warmtebestendige kom. Doe de mango boter, kokosolie en amandel olie en de bijenwas in de warmtebestendige kom en laat deze op laag vuur langzaam smelten. Blijf roeren tot alle ingrediënten gesmolten zijn.

 

2. Haal de kom van de pan af en laat het geheel afkoelen tot 30graden Celsius.

 

3. Voeg de druppeltjes vanille essentiële olie toe en roer het mengsel totdat deze volledig vermengd zijn.

 

4. Giet het mengsel in kleine bewaarpotjes en plaats deze in de koelkast totdat het mengsel volledig gestold en afgekoeld is.

 

Je zelfgemaakte amandel vanille lippenbalsem is nu klaar.
Plaats de dekseltjes op de potjes en bewaar ze op kamertemperatuur.

Huydt staat voor echte natuurlijke verzorging en biedt een unieke reeks met natuurlijke cosmetica ingrediënten. Al duizenden jaren gebruiken mensen kruiden, oliën, boters en meer natuurlijke ingrediënten om de huid te genezen, te verzorgen en te voeden. We hebben huidverzorging bereid met kruiden, oliën en boters zoals we voedsel bereiden in de keuken, waarmee we ons eigen lichaam ondersteunen om een ​​sterke, gezonde en veerkrachtige huid te creëren. Pas in onze recente geschiedenis zijn we het contact met de natuur een beetje kwijtgeraakt, omdat kant en klare schoonheidsproducten ons leven vulden, veel beloftes maken en makkelijk verkrijgbaar zijn. Het is zo belangrijk om te weten dat je je huidverzorgingsroutine kunt vereenvoudigen en mooie resultaten kunt verkrijgen, met iets dat de natuur ons biedt, dat je zelf kunt laten groeien en vanuit je eigen voorraadkast kunt maken.

GA NAAR ALLE HUYDTPRODUCTEN >>

0