Moederdag kadootjes. De leukste cadeau tips voor moeder.

Zondag 12 mei is het weer Moederdag! Een dag waarop we onze lieve moeders in het zonnetje zetten en verwennen met een mooi cadeau. Een ontbijtje op bed, een prachtige bos bloemen en met onze moederdagcadeautip zit je helemaal goed.

Een leuk sjaaltje
Het voordeel van een sjaaltje is dat deze vaak jaren mee gaat, ze raken niet zo snel uit de mode. Een sjaaltje is een hele leuke accessoire om een outfit helemaal af te maken en je kan hem op verschillende manieren dragen. Lees ons blog bericht hierover met handige tips. Een sjaaltje is altijd een goed cadeautje dat gewardeerd wordt.

Lavendel uit de nieuwe Bien Etre serie van Marisu Fabre
De geur van lavendel spreekt iedereen aan. Het is een heerlijk ontspannende, rustgevende geur en met de verzorgingsproducten uit de nieuwe Bien Etre serie van Marius Fabre geef je een klein stukje Provence aan je mama. Dat wordt echt ontspannen genieten voor haar.

De perfecte ecovriendelijke tas
Kies voor een van de ecovriendelijke tassen van The Moshi. Deze tassen zijn gemaakt van bijvoorbeeld cornhusk of gevlochten papier. Een perfecte shopper voor al je biologische boodschappen of om mee te paraderen op het strand.

Mooie handzeep voor in de keuken of op het toilet
Deze prachtige handzepen staan als cadeautje in de keuken of op het toilet. Heel fijn wanneer je je handen wast met een goede handzeep die een fijne geur afgeeft. Daar zal ze blij mee zijn.

Vloiebare Savon de Marseille Tijm en Dille - www.skinessence.nl
Savon d'Alep Fleur d'Oranger - Vloeibare Aleppo Zeep met geur van Sinaasappelbloesem

Handcrème
Leuk om samen met een handzeep te combineren zijn de fijne handcrèmes. Staat geweldig samen in de keuken of op het toilet. Met deze set geef je een prachtig moederdag cadeau.

Marius Fabre Reparerende handcrème - Crème mains réparatrice - bio olijfolie - 200ml
Handcrème Sinaasappelbloesem van Aleppo Soap Co 75ml

Fijne moederdag

0