Natuurlijke huidverzorging van SMPL SKIN, gegarandeert zonder overbodige ingrediënten.

SMPL is een nieuw Nederlands skin care-label dat alleen de beste natuurlijke ingrediënten gebruikt voor haar producten. Ze focussen zich op wat er echt toe doet, wat echt werkt en laat al het overbodige achterwege. De huidverzorgingslijn van SMPL bevat 0% parfum en geen synthetische toevoegingen, is volledig vegan en wordt in Nederland geproduceerd. Ze houden het simpel en eerlijk.

“100% Natuurlijk, zonder onzin. Dat zijn de producten van SMPL. Zonder onnodige ingrediënten blijft alleen pure huidverzorging over, met de zachte kracht van de natuur.”

De filosofie van SMPL is simpel: SMPL gelooft dat de huid alleen verzorgd kan worden door de beste natuurlijke ingrediënten en producten. De ingrediënten die gebruikt worden zijn allemaal gegarandeerd 100% Natuurlijk, zonder onzin. En zonder onnodige ingrediënten blijft alleen pure huidverzorging over, met de zachte kracht van de natuur.

SMPL producten zijn speciaal ontwikkelt zodat ze ook mensen met een zeer gevoelige huid en andere huidproblemen kan helpen hun huid te verbeteren. De natuur bevat veel stoffen die huidirritatie en overgevoeligheid kunnen oproepen. Zij hebben juist deze ingrediënten weg gelaten. Hierdoor zijn de producten o.a. geschikt voor mensen met; eczeem, onregelmatige huid, acne, huidallergieën, droge of vochtarme huid. SMPL geeft prioriteit aan resultaat en niet aan beleving, geur, textuur en kleur spelen geen grote rol bij de samenstelling van een product, de werkzaamheid wel en daarom zijn deze producten zo geschikt en veilig voor ieder huidtype.
Ook zijn de producten multifunctioneel. Zo is de lotion een fijne bodylotion voor het hele gezin, maar kan het ook worden gebruikt als conditioner voor het haar of als styling product, handcrème en wordt het ook vaak gebruikt als gezichtscrème. Duurzaamheid is zeker ook een belangrijke pijler voor SMPL. Dat zie je niet alleen aan de keuze van de ingrediënten, alles wat door het afvoerputje gaat is helemaal biologisch afbreekbaar, maar ook aan de duurzame verpakkingen die in ontwikkeling blijven om het nog beter te doen voor het milieu.

SMPL
• no nonsense: geen vage marketing termen of loze beloftes
• transparant: eerlijk & ieder ingrediënt wordt uitgelegd
• praktisch: multifunctionele functie & travelready!
• stijlvol: de producten zien er prachtig uit in iedere badkamer
• toegankelijk: unisex, kindvriendelijk & een eerlijke prijs

Probeer het en ervaar de natuurlijke werking van eerlijke producten die huid en wereld verbeteren.

0