Niet giftige schoonmaak producten die wij gebruiken

Het schoonmaken van je huis is een taak waar je vaak vooraf niet echt naar uit kijkt, maar als je klaar bent een ontzettend tevreden gevoel geeft. Het resultaat hangt grotendeels af van de producten die je gebruikt. Met ongeparfumeerde en niet chemische schoonmaakproducten maak je op een veilige manier het huis echt schoon. Nog beter nieuws: deze items bezuinigen op plastic en afval.

Zwarte zeep

Een van de meest effectieve en duurzaamste schoonmaakproducten is zwarte zeep. Het is een product zonder stoffen die onnodig zijn en bestaat enkel uit potassium zout, olijfolie en water. Daardoor is dit product volledig biologisch afbreekbaar en ook zeer geschikt voor schoonmaakwerk buiten huis, zoals in de tuin, zonder de natuur schade aan te richten. De zeep is goed te verdunnen, doe bijvoorbeeld een bodempje zwarte zeep in een spuitflacon en vul dit aan met water. Savon Noir van Marius Fabre is biologisch gecertificeerd. Je bent dus zeker van een duurzaam product.

Marius Fabre
Lavoir

ZWARTE ZEEP
FLES 1L
SHOP NU >>

Marius Fabre
Lavoir

MARSEILLE AFWASMIDDEL
GRAPEFRUIT
SHOP NU >>

Marius Fabre
Lavoir

VLOEIBARE ZWARTE ZEEP
SCHOONMAAK SPRAY
SHOP NU >>

Marius Fabre dikke zwarte zeep in een pot van 1kg - SkinEssence.nl

Marius Fabre
Lavoir

ZWARTE ZEEP PASTA
IN POT 1KG
SHOP NU >>

Marius Fabre zwarte zeep voor te tuin

Marius Fabre
Lavoir

ZWARTE ZEEP
TUIN SPRAY
SHOP NU >>

Zeepvlokken voor de was en meer

Zeepvlokken zijn een heel divers schoonmaakmiddel. Gemaakt van van 100% plantaardige oliën zonder enige toevoeging en zonder parfum en daarom zeer geschikt bij een gevoelige huid of bij allergische reacties. Gebruik het voor de was of voor andere soorten schoonmaak oplossingen. Voor tips lees je het boek van Anne Dake, Ecolifestyle aan de slag! eens.

Eco Afwas aan de slag!
COMPAGNIE DE PROVENCE
LIQUID DISH SOAP AROMATIC MANDARIN
SHOP NU >>

Marius Fabre Marseillezeep 400 gram palmolie en kokosolie

Marius Fabre
Nature

MARSEILLE ZEEP BLOK
EXTRA PUR VOOR DE WAS
SHOP NU >>

Zeepvlokken Savon de Marseille voor de was

Marius Fabre
Lavoir

MARSEILLE ZEEPVLOKKEN
ZONDER PALMOLIE
SHOP NU >>

1L Vloeibaar Ecologisch Wasmiddel Savon de Marseille - Lessive Liquide aux copeaux de Savon de Marseille - SkinEssence.nl

Marius Fabre
Nature

VLOEIBAAR ECOLOGISCH WASMIDDEL
LESSIVE 1L
SHOP NU >>

Poetsen met Aleppo zeep

Gebruik authentieke Aleppo zeep om schoon te maken in huis en voor de was. Het bevat geen kleurstoffen, conserveringsmiddelen, petrochemische additieven en dergelijken. Aleppo zeepvlokken zijn rijk aan natuurlijke, actieve componenten en zonder palmolie. Vloeibare huishoudelijke zwarte zeep traditioneel gemaakt van uitsluitend olijf en laurier olie en zeer geschikt voor de meest delicate en gevoelige huid. Hoogwaardige Aleppo zwarte zeep is duurzaam, economisch en multifunctioneel.

Aleppo Home Co
TUBE ZWARTE HUISHOUDZEEP
250ML
SHOP NU >>

Tadé
Home Co

ZILVERPOETS MET ALEPPO ZEEP
ECOCERT
SHOP NU >>

Aleppo Vlekverwijderaar

Aleppo Home Co
ALEPPO VLEKKENZEEP
SHOP NU >>

Aleppo Zeepvlokken van Aleppo Home Co - SkinEssence.nl

Aleppo Home Co
ZEEPVLOKKEN
VOOR DE WAS 1KG
SHOP NU >>

Heb je een product gebruikt?
Laat ons dan weten wat je ervan vindt! Laat hieronder een reactie achter en deel jouw foto op Instagram met #skinessencewebshop.

0