In de tuin is Marius Fabre olijfolie zwarte zeep de natuurlijke bondgenoot voor uw planten. In overeenstemming met Verordening nr. 834/2007 van de Europese Raad, is het geschikt voor gebruik in de biologische landbouw.

Olijfolie zwarte zeep voor sierplanten
Bescherm rozen tegen bladluis, schildluis en (rode) mijten met de olijfolie zwarte zeep van Marius Fabre.
Gebruiksaanwijzing: Verdun 5 eetlepels vloeibare zwarte zeep in 1 l water. Spray op de bladeren en stengels, bij voorkeur ‘s morgens of’ s avonds. Vergeet ook niet onder de bladeren te sprayen. Herhaal indien nodig meerdere dagen hardlopen.

Olijfolie zwarte zeep in de moestuin
Eenvoudige, milieuvriendelijke bescherming voor tomatenplanten tegen bladluis, zwarte vlieg en groenschild!
Gebruiksaanwijzing: Verdun 5 eetlepels Marius Fabre’s vloeibare olijfolie zwarte zeep in 1 l lauw water. Laat afkoelen. Spray over de aangetaste planten en zorg ervoor dat je de boven- en onderkant van de bladeren bedekt. Spray ‘s morgens ruim voor het heetste moment van de dag, of ‘s avonds. Herhaal indien nodig meerdere dagen hardlopen.

Olijfolie zwarte zeep in fruitboomgaarden
De zwarte olijfoliezeep van Marius Fabre is milieuvriendelijk en beschermt appelbomen tegen de wollige appelluis.
Gebruiksaanwijzing: 1 theelepel Marius Fabre zwarte zeep op 1l warm water. Laat afkoelen. Spray over alle takken van de aangetaste bomen. De behandeling is nog effectiever bij warm weer (+25°C). Herhaal 8 tot 10 dagen later. Herhaal dit tot 4 keer als de buitentemperatuur te laag is.

Olijfolie zwarte zeep in de wijngaard
Bescherm wijnstokken tegen ongedierte zoals zwarte vlieg en sprinkhanen met Marius Fabre’s olijfolie zwarte zeep!
Gebruiksaanwijzing: Verdun 1 theelepel Marius Fabre’s vloeibare zwarte olijfoliezeep en 5gr natriumbicarbonaat in 1l water. Spuit het mengsel op de wijnbladeren en herhaal zo vaak als nodig is. Het is het beste om ‘s ochtends, ruim voor het heetste moment van de dag of’ s avonds te spuiten.

0