Online workshop DIY Natuurlijke poetsproducten door Marionmaakt

In haar vak als orthopedagoog weet Marion van Marionmaakt hoe het is om mensen te helpen. Helpen doet ze haar cursisten nu ook, met haar inspirerende workshops om zelf natuurlijke verzorgings- en duurzame poetsproducten te maken.

“Mijn interesse in natuurlijke verzorgingsproducten ontstond na verschillende reacties op reguliere cosmetica. Commerciële shampoo, deo, zonnecrème en zelfs tandpasta, je kan het zo gek niet bedenken, ik reageer er (vaak) op.”

Overschakelen naar volledig natuurlijke producten zonder hormoonverstorende en milieuvervuilende ingrediënten, is volgens Marion het beste dat ze kon doen voor haar huid én onze planeet. Haar kennis en enthousiasme deelt ze via workshops en haar blog. Aanstaande vrijdag is het mogelijk je in te schrijven voor een unieke ervaring, haar online workshop DIY Natuurlijke poetsproducten. Deze workshop is volledig vanuit huis te volgen, alleen of met familie, vriendinnen. Het perfecte moment om alles te weten te komen om op een natuurlijke manier schoon te maken, zonder dure schoonmaakmiddelen vol synthetische parfums en irriterende stofjes. Alleen de beste tips & tricks die zeer welkom zijn met de lenteschoonmaak in het vooruitzicht. Leer schoonmaakmiddelen maken die huidvriendelijk, efficiënt, lowbudget en biologisch afbreekbaar zijn.

“Wil je met een gerust hart je huis kunnen schoonmaken zonder je zorgen te maken over de impact op jouw gezondheid en de planeet? Je hebt maar enkele ingrediënten nodig en het is helemaal niet moeilijk.”

Schrijf je deze vrijdag in voor de workshop en krijg toegang tot het online platform waar je video’s en tutorials kunt volgen om alles te weten te komen over de DIY poetsproducten van Marionmaakt. Bovendien ontvang je een uitgebreide receptenbundel met meer dan 20 recepten en een e-book waar alle ingrediënten in beschreven staan.

Ga naar: Marionmaakt en schrijf je in

0