Dit is een heel eenvoudig recept voor een natuurlijke oogmake-up remover met slechts 2 ingrediënten. Effectief en veilig wanneer je last hebt van een zeer gevoelige huid rondom de ogen. Jojoba olie is een erg milde olie en werkt prettig om de ogen mee te reinigen. Ook staat het erom bekend je wimpers te versterken, waardoor ze dus minder snel uitvallen.

Ingrediënten
20ml jojoba olie
30ml witch hazel

 

Benodigdheden
pompflacon
klein trechtertje

Zo maak je het
1. Doe alle ingrediënten door middel van een kleine trechter in een pompflacon en schud goed door elkaar.

 

Voordat je de oogmake-up remover gaat gebruiken, schud je de pompflacon even stevig om de ingrediënten weer met elkaar te mengen.
Breng een paar druppels aan op een ​​wattenschijfje en wrijf zachtjes over de ogen om de make-up te verwijderen.

De oogmake-up remover kan op kamertemperatuur in de badkamer bewaard worden.
Gebruik deze binnen 1-2 maanden.

Huydt staat voor echte natuurlijke verzorging en biedt een unieke reeks met natuurlijke cosmetica ingrediënten. Al duizenden jaren gebruiken mensen kruiden, oliën, boters en meer natuurlijke ingrediënten om de huid te genezen, te verzorgen en te voeden. We hebben huidverzorging bereid met kruiden, oliën en boters zoals we voedsel bereiden in de keuken, waarmee we ons eigen lichaam ondersteunen om een ​​sterke, gezonde en veerkrachtige huid te creëren. Pas in onze recente geschiedenis zijn we het contact met de natuur een beetje kwijtgeraakt, omdat kant en klare schoonheidsproducten ons leven vulden, veel beloftes maken en makkelijk verkrijgbaar zijn. Het is zo belangrijk om te weten dat je je huidverzorgingsroutine kunt vereenvoudigen en mooie resultaten kunt verkrijgen, met iets dat de natuur ons biedt, dat je zelf kunt laten groeien en vanuit je eigen voorraadkast kunt maken.

GA NAAR ALLE HUYDTPRODUCTEN >>

0