fbpx

WAAROM WIJ ONZE TANDEN POETSEN MET MARSEILLE ZEEP
Mooi
Voor sommigen klinkt het misschien een beetje gek om je tanden te poetsen met zeep, maar gek is het zeker niet. Marseille zeep is een uitstekende natuurlijke…

Ontdek >>

REVIEW ALUIN DEODORANT SPRAY VAN TADÉ
Mooi
Tadé Pays du Levant is een merk met natuurlijke en biologisch gecertificeerde producten. Één van deze bijzondere producten is een natuurlijk deodorant op basis van natuurlijke mineraalzouten. Het zout in deze Deorodant Spray is Aluin. Aluin is een kristal met een antibacteriële werking op de huid. Aluinkristallen blokkeren de poriën en gaan bacteriegroei tegen, waardoor er geen vervelende geur onder je oksel kan ontstaan. De aluinkristallen veranderen de pH-waarde van het huidoppervlak onder je oksels. Hierdoor wordt je huid onleefbaar voor bacteriën die een vervelende geur veroorzaken. Een spray werkt prettig wanneer je liever wat sneller en handzamer een deodorant wil aanbrengen. Gebruik de spray onder je oksels, voeten en handpalmen.

Ontdek >>

ALLES OVER ALUIN
Mooi
Om te begrijpen hoe Aluin werkt als deodorant is het handig om eerst wat te weten van de grondstof zelf. Natuurlijke aluin deodorant is gemaakt van kalium (=potassium) aluin, een natuurlijk voorkomend mineraal zout (sulfaat mineraal). Het wordt meestal gevonden als afzettingen op rotsen. Het is ontstaan door oxidatie van sulfide mineralen en kalium-dragende mineralen. Het is een witte tot doorzichtige kristallijne kleurloze steen. Aluinsteen wordt gewonnen in grote blokken van kalium aluinkristal en wordt voor verdere verwerking verscheept, gesneden, gevormd, gepolijst en verpakt. Dat is de natuurlijke aluin zoals wij hem kennen.

Ontdek >>

LUXE PERSOONLIJKE VERZORGINGSPRODUCTEN

Compagnie de Provence
Extra Pur
VLOEIBARE MARSEILLE ZEEP
1L MEDITERRANEAN SEA
SHOP NU >>

Compagnie de Provence
Extra Pur
VLOEIBARE MARSEILLE ZEEP
500ML LAVENDEL
SHOP NU >>

SMPL
DEODORANT
SHOP NU >>

Tadé
Hammam Essential
ALUIN DEODORANT SPRAY
SHOP NU >>

Uashmama
TOOTH PASTE
100ML LEMON & CHARCOAL
SHOP NU >>

Marius Fabre
Nature
MARSEILLEZEEP BLOK
SHOP NU >>

Marius Fabre
Nature
WANDHOUDER VOOR MARSEILLEZEEP OVAAL
SHOP NU >>

Marius Fabre
Nature
VLOEIBARE MARSEILLEZEEP
500ml ZESTES D’ ORANGES
SHOP NU >>

Werfzeep
HAVERSCRUB
100GR
SHOP NU >>

Tadé
Hammam Essential
ALEPPO ZEEP 25%
200GR SAVON PEAU SENSIBLE
SHOP NU >>

GRATIS VERZENDING VANAF €25 IN NL l VOORKOM ZIEK WORDEN, WAS JE HANDEN MET ONZE HANDZEPEN

Got it!
X