fbpx

HOE HERKEN JE ECHTE MARSEILLE ZEEP
REIZEN
Wanneer je enthousiast bent over Marseille zeep en al zijn mogelijkheden, is het goed om zeker te weten dat je de echte Marseille zeep aanschaft. Helaas worden velen, voornamelijk toeristen, om de tuin geleid met zogenaamde Marseille zeepjes in allerlei geuren en kleuren. Dit zijn vaak synthetisch vervaardigde zeepjes gewoon uit China of andere landen, of artisanaal vervaardigd en meestal toch ook 100% natuurlijk, maar ze verdienen niet de naam ‘Savon de Marseille’, zelfs al zijn ze in Marseille gemaakt. Waarop moet je letten om de neppers te onderscheiden van de échte Marseille zepen.

Ontdek >>

Marseille zeep van Marius Fabre - Pure Savon de Marseille

SAVON DE MARSEILLE INFO
REIZEN
De Savon de Marseille zeep van Marius Fabre wordt al meer dan een eeuw gemaakt in de fabriek in Salon de Provence bij Marseille in Frankrijk. Marius Fabre hanteert een authentiek traditioneel productieproces van minimaal 10 dagen dat sinds 1688 bijna niet veranderd is. Alleen plantaardige oliën als grondstof: olijfolie voor de groenbruine zepen en in het geval van de witte zepen voor de was wordt palmolie gebruikt. Zonder geurstoffen, geen dierlijke vetten, zonder conserveringsmiddelen, zonder parabenen of andere toevoegingen. Pure Zuivere Zeep.

Ontdek >>

ZEEP PROEVEN – ZO MAAKT MARIUS FABRE SAVON DE MARSEILLE
REIZEN
Al meer dan 110 jaar proeft men bij Marius Fabre de zeep die wordt gemaakt in grote ketels om te bepalen of de zeepmassa klaar is voor verdere verwerking. Wanneer de zeep nog prikt op de tong gaat de zeepmaker door met het spoelen van het ‘deegmassa’ met zuiver water. Zeep maken ontwikkelde zich eeuwenlang alleen op basis van pure ervaring: alle zintuigen werden gebruikt om het proces te controleren en te verbeteren.

Ontdek >>

GRATIS VERZENDING VANAF €25 IN NL l VOORKOM ZIEK WORDEN, WAS JE HANDEN MET ONZE HANDZEPEN

Got it!
X