Review Aluin Deodorant Spray van Tadé

Geschreven door: Elske-San
✓ Beauty, style & wellness blogger
✓ Worksheet schrijver

Aluin Deodorant Spray
Samenstelling
Ingrediënten (INCI) : Aqua, Potassium alum, Benzyl alcohol.

Tadé Pays du Levant is een merk met natuurlijke en biologisch gecertificeerde producten. Ze worden gemaakt door lokale ambachtslieden met respect voor natuur en mens. Sinds 1994 geworteld in Syrië laten zij de Westerse wereld kennis maken met de elegantie en zachtheid van het Middellands zeegebied, gesmeed door de natuur en de hand van de mens. Één van deze bijzondere producten is een natuurlijk deodorant op basis van natuurlijke mineraalzouten. Het zout in deze Deorodant Spray is Aluin.

Aluin is door velen bekend om te gebruiken na de scheerbehandeling als bloedstelpend middel, maar aluin heeft nog een andere aantrekkelijke toepassing. Het is de ideale deodorant. Aluin is een kristal met een antibacteriële werking op de huid. Aluinkristallen blokkeren de poriën en gaan bacteriegroei tegen, waardoor er geen vervelende geur onder je oksel kan ontstaan. Het zout werkt dus niet om minder te zweten of om zweetplekken te voorkomen, het gaat puur om de onaangename geur die deze deodorant vermindert of voorkomt.

Aluin is in water oplosbaar. Je kunt een aluinsteen nat maken en ermee over je huid wrijven. Zo blijft er een geurloos en onzichtbaar laagje achter, opgebouwd uit fijne aluinkristallen. Dit laagje zorgt ervoor dat de poriën van de huid licht samentrekken. De huid blijft wel ademen. Hierdoor kunnen afvalstoffen het lichaam normaal verlaten en kan de lichaamstemperatuur gereguleerd worden. De aluinkristallen veranderen de pH-waarde van het huidoppervlak onder je oksels. Hierdoor wordt je huid onleefbaar voor bacteriën die een vervelende geur veroorzaken.

Tadé heeft naast een normale Aluinsteen ook een Aluin Deodorant Spray. Een spray werkt prettig wanneer je liever wat sneller en handzamer een deodorant wil aanbrengen. Gebruik de spray onder je oksels, voeten en handpalmen. Vervolgens laat je het even drogen voordat je je kleren aandoet.

Aluin deodorant spray bestaat uit water en daarin opgelost Potassium Alum (aluin). Kleine minerale brokjes aluinsteen die in de loop van de tijd oplossen in het water. Het is een 100% natuurlijk en veilig mineraal en zal zelfs de meest gevoelige huid niet irriteren. Het bevat geen parfum, geen aluminium, geen alcohol en geen parabenen. Het is een deodorant dat echt goed werkt en een lange bescherming geeft tegen transpiratie. Nog een groot voordeel is dat het geen witte strepen achterlaat op kleding en zelfs zeer geschikt is voor kinderen.

De deodorant spray is geurloos, dus voor een lekkere geur onder de oksels kan je als extra een lekkere geurende olie, créme of parfum aanbrengen. Wanneer je op zoek bent naar een natuurlijke deodorant, dan is de Aluin Deorodant Spray van Tadé een enorm goede keuze.

Heb je dit product gebruikt?
Laat ons dan weten wat je ervan vindt! Laat hieronder een reactie achter en deel jouw foto op Instagram met #skinessencewebshop.

0