Review Scrub handschoen van Tadé

Geschreven door: Thuisleven.com

Dagelijks verliezen we duizenden huidcellen, dat komt omdat de huid zich automatisch vernieuwt. Stel je eens voor dat de huid dit niet zou doen en je een wondje krijgt of je hebt te lang in de zon gelegen? Dan zou je nooit meer een mooie huid hebben. Het is dus een fantastisch systeem van ons lichaam, waar we ons lichaam zeer dankbaar voor mogen zijn. Maar wist jij dat je de huid een handje kunt helpen door middel van een goede scrub met bijvoorbeeld de scrub handschoen van Tadé? Hierdoor wordt je huidvernieuwing gestimuleerd en zal je huid egaler zijn en meer natuurlijke glans vertonen. Maarre scrub niet te vaak, dat is dan weer minder goed voor je nieuwe huid.

Scrub handschoen van Tadé

Scrubben kun je op vele manieren doen. Zo zijn er kant en klare scrubs te koop, die vaak voorzien zijn van plastic korreltjes voor het scrubgedeelte. Ik hoef je vast niet uit te leggen wat de negatieve effecten van die plastic korreltjes zijn als je ze wegspoelt in het douche- of badputje…
De Tadé Scrub handschoen is een stugge handschoen van geitenwol die bovendien biologisch, dierproefvrij, ecologisch en natuurlijk gemaakt is. Hiermee scrub jij je huid dus met een win-win situatie. Zo belast je het milieu een hoop minder en verwen je je huid optimaal.

Mijn ervaring

Eén keer per week verwen ik mijn huid door een scrub. Hiermee verwijder ik niet alleen de dode huidcellen, maar stimuleer ik ook de bloedsomloop. Heel veel moeite doe ik er overigens niet voor. Zodra ik in bad lig dan neem ik de handschoen en wrijf ik met bewegende rondjes over mijn hele lichaam. Ik gebruik hierbij geen zeep, douchegel of wat dan ook. Enkel het water waar ik in lig. Zodra ik klaar ben dan was ik mijn haren en laat ik het badwater weglopen. Daarna spoel ik mijn hele huid nog even af met de sproeier.

Langer bruin in de zon

Zodra de eerste zonnestralen op ons neer strijken begint de verkleuring van de huid ook. Door jezelf te scrubben, verwijder je alle dode huidcellen en komen die zonnestralen terecht op de nieuwe huid. Je kunt je vast en zeker wel voorstellen dat je de mooie bruine gloed hierdoor langer aanhoudt, dan wanneer je de dode huidcellen een bruine gloed geeft.
Echter besef je wel dat de zon ook schade doet aan de huid en je desondanks toch gebruik moet maken van een goede zonnebrandcrème. Wees overigens niet bang dat je met een goede protector tegen de zon niet bruin wordt, dit gebeurt wel degelijk alleen duurt het iets langer en zonder de nodige risico’s op verbranding en mogelijke huidkanker.

Heb je dit product gebruikt?
Laat ons dan weten wat je ervan vindt! Laat hieronder een reactie achter en deel jouw foto op Instagram met #skinessencewebshop.

0