Voorwaarden

Je mag de artikelen binnen de zichttermijn van 14 dagen gratis ruilen of retourneren. Dit geldt ook voor sale artikelen. Wanneer de door Skinessence afgeleverde artikelen niet binnen 14 dagen na ontvangst worden teruggezonden, gelden de zaken als geaccepteerd.

Wij accepteren alleen geretourneerde artikelen die:
in de originele onbeschadigde verpakking worden teruggezonden
onbeschadigd en ongebruikt zijn
voldoende gefrankeerd zijn
alle meegezonden gifts bevatten die meegezonden worden

Indien de artikelen ongebruikt en onbeschadigd zijn en tijdig en correct zijn geretourneerd, voldoet Skinessence de betaalde prijs (exclusief eventuele verzendkosten en cadeauservice) uiterlijk binnen 14 dagen na retour ontvangst van de artikelen.

U kunt uw bestelling retour sturen naar het volgende adres:
Peppelseweg 2, 3771 PJ, Barneveld

 

Artikel niet naar wens

Indien de artikelen ongebruikt en onbeschadigd zijn en tijdig en correct zijn geretourneerd, voldoet Skinessence de betaalde prijs exclusief eventuele kosten voor de cadeauservice uiterlijk binnen 2 weken na retour ontvangst van de artikelen. Voor het gedeelte dat eventueel is betaald met een een cadeaubon van Skinessence, ontvang je een waardebon van Skinessence.

Artikel defect, incompleet, of beschadigd ontvangen

Wanneer je onverhoopt een verkeerd of beschadigd artikel hebt ontvangen kun je eerst contact opnemen met de klantenservice via ons contactformulier of info@skinessence.nl. Stuur bij een beschadigd artikel altijd een foto mee van het probleem en vermeld duidelijk het factuurnummer van de bestelling. Wij zullen de artikelen kosteloos omruilen.

0