Smeren is onmisbaar tijdens de koude dagen.

Het is alweer november en het eind van het jaar komt steeds dichterbij! Het wordt buiten kouder, een goed moment voor dekentjes en warme chocolademelk. Misschien ben je ook al druk met jouw huis winterproof en extra gezellig te maken. Of verheug je jezelf er al op om in je comfortabele kleding te schieten als je thuiskomt. Ben je een liefhebber van de herfst? En wil je ook nu een mooie gehydrateerde huid, vergeet dan niet te smeren…

Het is koud en je staat ‘s ochtends lekker lang onder een hele warme douche.

Als het buiten koud wordt, is iets te warm of lang douchen steeds verleidelijker. Dat kan heel fijn zijn, maar in combinatie met het gure weer ook zorgen voor droge plekken op je huid. Ook als je daar normaal geen last van hebt, kunnen je benen ineens bijvoorbeeld onwijs droog aanvoelen. Gelukkig kun je dit al tijdens het douchen bestrijden met een fijne doucheolie of zeep. Voor wat extra verzorging kun je je na het douchen insmeren met een crème of lichte bodylotion.

De biologisch gecertificeerde gezichtscrème van Marius Fabre - www.skinessence.nl

Houd je van een rijke en volle bodycrème? Dan ben je misschien net zo gek op de Olivia crème als wij. Deze zachte en voedende crème van Marius Fabre is gebaseerd op karitéboter en olijfolie. Geschikt voor het lichaam en het gezicht, want hij is vrij van parfum. De crème is niet helemaal geurloos, gelukkig, want je ruikt wel de essentiële oliën van teunisbloem en basilicum. Fijn, want je wordt meteen blij van de lichte, frisse geur.

Met de Olivia crème heb je een body butter, dagcrème, nachtcrème en masker in een te pakken. Ook typisch zo’n handig product dat je op reis (en eigenlijk in het vliegtuig al) kunt gebruiken. Je hoort het, we zijn fan.

Ben je meer het type snelle (of luie?) smeerder en geef je de voorkeur aan lotions? Dan is de Naif bodylotion vast een goede match. Dit is een zachte en verzorgende bodylotion, die heel subtiel naar zoete amandelen ruikt. Deze lotion trekt snel in en plakt niet, zodat je na het douchen snel je kleren kunt aandoen.

Vergeet niet te smeren !

0