fbpx

VOORJAARSSCHOONMAAK, STAP VOOR STAP SCHEMA. DE HINTS EN TIPS OM EEN HAALBAAR GROTE SCHOONMAAK SCHEMA TE MAKEN.
STIJL
De eerste zonnestralen schijnen binnen en daarom is het tijd voor de voorjaarsschoonmaak. Dit willen we wel graag planet & ecofriendly doen, en om je een beetje op weg te helpen geven wij je de hints & tips om een haalbaar schoonmaak schema te maken.

Ontdek >>

Marseille zeep van Marius Fabre - Pure Savon de Marseille

SAVON DE MARSEILLE INFO
STIJL
De Savon de Marseille zeep van Marius Fabre wordt al meer dan een eeuw gemaakt in de fabriek in Salon de Provence bij Marseille in Frankrijk. Marius Fabre hanteert een authentiek traditioneel productieproces van minimaal 10 dagen dat sinds 1688 bijna niet veranderd is. Alleen plantaardige oliën als grondstof: olijfolie voor de groenbruine zepen en in het geval van de witte zepen voor de was wordt palmolie gebruikt. Zonder geurstoffen, geen dierlijke vetten, zonder conserveringsmiddelen, zonder parabenen of andere toevoegingen. Pure Zuivere Zeep.

Ontdek >>

BESTRIJDING VAN BLADLUIS OP PLANTEN. EEN BIOLOGISCH BESTRIJDINGSMIDDEL VAN BLADLUIS.
STIJL
Vanaf het voorjaar zijn we weer volop te vinden in de tuin. Alles begint weer te groeien en te bloeien en we kunnen onze groene vingers weer aan het werk zetten. Helaas krijgen we dan ook weer te maken met bladluizen. Kleine beestjes die een enorme schade kunnen aanrichten in de tuin. Wij leggen uit hoe je ze op een veilige manier tegen kunt gaan zonder chemische bestrijdingsmiddelen.

Ontdek >>

UASHMAMA PAPER BAGS BLOEMPOTTEN. PAST HELEMAAL BIJ DE BOTANISCHE TREND VAN NU
STIJL
De stijlvolle en duurzame paper bags van Uashmama zien we al een tijdje terug in het interieur. Ze zijn voor verschillende doeleinden te gebruiken zoals het opbergem van accessoires of keukenspulletjes. De papieren zakken zijn bovendien waterbestendig en super sterk, dus zeer geschikt om er ook eens een leuke plant in te zetten. Als plantenzak passen ze ontzettend goed bij de huidige botanische trend. Meer groen en duurzaam!

Ontdek >>

GRATIS VERZENDING VANAF €25 IN NL l VOORKOM ZIEK WORDEN, WAS JE HANDEN MET ONZE HANDZEPEN

Got it!
X