Uashmama is een verhaal dat Toscane, het gezin en de ambachtsman viert.
Opgroeiend in een huis vol liefde en design, vier zussen beginnen aan een reis om hulde te brengen aan hun moeder Emanuela ‘Manu’ Marconi door de naam Uashmama. Uash for Wash (wasbaar papier), Mama voor haar initialen en Mama voor haar liefde.
Geïnspireerd door natuurlijke vezels en de eerlijke handen die ze maken, is het doel om de traditionele methoden door te geven door modern design dat de aarde niets kost.
Uashmama deelt deze rijke geschiedenis van vakmanschap in een nieuwe wereld van transparante productie en bewust leven.

Italiaans gemaakt !

Uashmama vertelt:

Tijdens mijn reis door Toscane in 2011 met mijn familie op sleeptouw kwam ik de papieren tas tegen die mijn wereld nogal letterlijk veranderde. Om kort de scène in te stellen was het op een klein Toscaans terras eten onder de paraplu van wijnstokken toen ik voor het eerst de Le Sorelle broodzak zag die we tegenwoordig kennen als UASHMAMA.
Le Sorelle ‘The Sisters’ is een klein familiebedrijf in Montecatini, net buiten de muren van Lucca. Eens een populaire toeristische bestemming heeft Montecatini het afgelopen decennium veel moeite gedaan om gepushed te worden voor meer gepromote gebieden. Het dorp bloeit nu weer met de groei van UASHMAMA, die een grote groep lokale mannen en vrouwen in dienst heeft om vanaf huis de papieren zak te naaien die je vandaag koopt.
Onze papieren papieren tassen zijn allemaal genaaid in een huisje in Toscane, dus we zijn trots om onszelf een huisindustrie te mogen noemen. De meer geavanceerde ontwerpen onze bakken en handtassen worden in Florence geproduceerd door fabrikanten die ook voor de mode-elite produceren.
UASHMAMA wasbaar papier ziet eruit en voelt aan als leer maar wast gemakkelijk. Onze tassen zijn zacht en toch veerkrachtig, waarbij het fabricageproces vergelijkbaar is met leer. Het papier is uitgerekt en gebruind waardoor het duurzaam bestand is tegen wassen en dagelijks gebruik.
UASHMAMA wasbaar papier is gemaakt met behulp van een gecultiveerde vezel en draagt ​​niet bij aan ontbossing. Papier dat wast als een stof die zijn vorm behoudt, zodat het keer op keer kan worden gebruikt voor het promoten van duurzaamheid, perfect voor catering en huishoudelijke artikelen.
Vandaag werken de familie Marconi en ik samen om je wasbare papieren ontwerpen te brengen in mode, accessoires en huishoudelijke artikelen.
Ons ontwerp en onze diversiteit passen naadloos in uw leven en thuis.
Het project UASHMAMA combineert schoonheid, functionaliteit, traditie en design. Papier, leer en textiel maken allemaal deel uit van dit project.
We werken onvermoeibaar om de hele tijd nieuwe ontwerpen in de collectie te introduceren.

0