Alles wat je moet weten over zwarte zeep
Zwarte zeep staat bekend als een uitstekend reinigingsproduct voor meerdere doeleinden dat een geweldige vlekverwijderaar en een geweldige vetverwijderaar is. Het wordt gebruikt om het huis schoon te maken, de was te wassen en voor planten en tuinen te zorgen.

In het huis wordt zwarte zeep gebruikt om alle oppervlakken schoon te maken, inclusief vloeren, ramen, het fornuis en andere voorwerpen. Het kan ook worden gebruikt als waszeep en voor vele andere taken.

In de tuin is zwarte zeep een super ecologische partner om je buitenmeubels (barbecue, smeedijzeren meubelen, houten meubelen, enz.) schoon te maken. Zwarte zeep wordt ook gebruikt om planten te verzorgen. Sommige mensen gebruiken het ook om roetdauw van planten te wassen. Wat betreft de samenstelling van zwarte zeep, deze is gemaakt van plantaardige oliën, waaronder vlasolie en olijfolie. Het wordt geleverd in vloeibare of pastavorm. En u moet weten dat zwarte zeep zeer geconcentreerd is en meestal verdund wordt gebruikt.

Alles wat je moet weten over Marseillezeep
Marseillezeep wordt vaak gebruikt om je gezicht, handen, lichaam en haar te wassen. Maar het wordt ook gebruikt om kleding te wassen of als multifunctioneel schoonmaakmiddel. Marseillezeep kan ook gebruikt worden om natuurlijke huishoudproducten en waszeep te bereiden waarbij je schaafsel van Marseillezeep gebruikt. Het gebruik van Marseillezeep heeft talloze voordelen. Het is echt de ster van natuurlijke zepen aanbevolen door dermatologen!

In de badkamer is Marseillezeep perfect voor de dagelijkse verzorging voor het hele gezin. Het is rijk aan plantaardige oliën en goed voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige huid. Marseillezeep zorgt ervoor dat de huid niet uitdroogt. Maar dat is niet alles! Marseille zeep gemaakt van olijfolie is een uitstekende bar shampoo voor elk type haar, zelfs zeer droog haar.

Marseillezeep reinigt, verwijdert vlekken en maakt uw was door het hele huis wit. Het is zeer efficiënt en milieuvriendelijk.

Het verschil tussen zwarte zeep en Marseillezeep
Het productieproces voor Marseillezeep en zwarte zeep is vrij gelijkaardig. Om deze zepen te maken, meng je olijfolie, kokosolie, zout en een basisproduct om de oliën in zeep te veranderen. Deze basis is het belangrijkste verschil tussen de twee zepen. Voor zwarte zeep gebruiken we kalium waardoor de zeep zacht wordt, terwijl we voor Marseillezeep soda gebruiken.

Het verschil tussen zwarte zeep en Marseillezeep zit ook in het gebruik ervan. Marseillezeep wordt gebruikt om gezicht, lichaam en haar te wassen, maar ook voor schoonmaak en wasgoed. Wat zwarte zeep betreft, deze is ofwel bedoeld voor exfoliatie, omdat het een natuurlijk verzachtend middel is, of wordt gebruikt voor huishoudelijke doeleinden, want het is een milieuvriendelijk, economisch multifunctioneel reinigingsproduct dat op zichzelf meer dan een dozijn commerciële producten.

Het is belangrijk om te onthouden dat beide zepen ecologisch en biologisch afbreekbaar zijn. Als zodanig zijn ze volledig in lijn met duurzame ontwikkeling. Het zijn natuurlijke zepen die het milieu respecteren. Wanneer je Marseillezeep of zwarte zeep gebruikt, laat je geen enkel spoor van chemische producten achter in huis. Marseillezeep en zwarte zeep zijn beide natuurlijke, effectieve en veelzijdige producten. Puur plantaardig, biologisch afbreekbaar en fosfaatvrij, ze vervuilen de rivieren niet en ze dragen bij aan de bescherming van onze planeet.

0